Olen huolellisesti suunnitellut ja rakentanut tämän hyvin kokonaisvaltaisen ja syväluotaavan noin 3 kuukautta kestävän valmennuspaketin henkisestä kasvusta kiinnostuneille.

Premium-valmennusohjelmassani yhdistyvät laaja-alainen osaaminen ihmisyyden haasteiden kohtaamiseen ja henkiseen kasvuun. Irtipäästä ja Rakasta on kokonaisvaltainen valmennus,jossa konsultointitapaamiset ja itsenäiset tehtävät verkkokurssilla auttavat sinua
nostamaan itsetuntoa, omanarvontuntoa, parantamaan tunnetaitoja, muuttamaan haitallisia uskomuksia, löytämään sisäistä turvaa sekä rakkautta omaa itseä ja kehoa kohtaan.

Valmennus lisää merkittävällä tavalla laajempaa ymmärrystäsi omaa itseä ja polkuasi kohtaan.

Tässä yhden valmennettavan palaute: ”Suuri sydämellinen kiitos. Täysin rehellisesti voin sanoa, että valmennus vei minua joiltain osin enemmän eteenpäin kuin vuoden psykoterapia.

 

 

Uskon voivani auttaa sinua, mikäli olet totaalisen kyllästynyt self-helppiin ja kaipaat aitoa tukea henkiseen kasvuusi ja todella janoat päästä eteenpäin. Työskenneltyäni satojen henkilöiden kanssa olen huomannut, että ihanteellisilla asiakkaillani on seuraavia piirteitä:

 

12 viikon pituinen Irtipäästä ja Rakasta – kohti sisäistä vapautta -valmennus ohjelmani etenee loogisesti ja ymmärrettävästi auttaen sinua vahvistumaan sisältäpäin askel askeleelta turvallisesti ja pysyvästi.
Menetelminä käytän ratkaisukeskeisiä ja toimivia henkisen kasvun, tunnetaitojen ja mielen ohjaamisen työkaluja, energiahoitoa, inspiroivia
luentoja sekä rentouttavia meditaatioäänitteitä.

Opit mitä käytännössä tarkoittaa tunteiden mestaruus, uskomusten muuttaminen, sisäisen lapsen parantaminen, vahvuuksien ja sisäisten voimavarojen löytäminen. Lisäksi opit työstämään ja kääntämään elämän oppiläksyt sisäiseksi voimaksi sekä kirkastat arvosi.
Ohjelmani jälkeen sinulla on merkittävästi parempi itsetuntemus, voimaantuneempi ja maadoittuneempi olo edetä henkisellä polullasi. Lisäksi sinun on helpompi hyväksyä itsesi ja kehosi sellaisena kuin olet.

 

Valmennettavan palaute: ”Olen kertonut itselleni tarinaa minusta, jota olen pitänyt muuttumattomana totuutena. Se voi kuitenkin muuttua! Voin suhtautua hankaliinkin muistoihin rakkaudella ja viedä nykyminänä rakkautta pienelle ja isommallekin minälleni. Tunteet ovat ”vain” tunteita. Ne ovat sillä hetkellä totta, mutta niitä ei tarvitse ottaa ainoina totuuksina. Hetkessä tunteet kertovat jostain, ja on mahdollista opetella siihen, että tunnistaa tunteen, tunnistaa mistä se kertoo ja antaa sen mennä jäämättä siihen jumiin. Luottamus elämään on lisääntynyt ja se lisää tasapainoisuutta. Samalla olen pienesti jo huomioinut intuitiotani.

 

Valmennettavan palaute: ”Itsensä arvostelu vähentyi. Ymmärsin, että monet jatkuvaa tekemisen tarvetta aiheuttavista asioista on opittuja malleja ja itse itselleni laatimia sääntöjä. Sisältö on häkellyttävän laaja ja monitahoinen. Mikä mielenkiintoinen maailma tuolla jossain onkaan ja siitä olet saanut tiivistettyä oleellisimmat asiat palvelemaan tätä koulutusta. Arvosana 9

 

Valmennettavan palaute: ”Kahdenkeskiset valmennustapaamiset olivat todella hyödyllisiä, ja niissä pureuduttiin kipeisiin kohtiin turvallisella ja ihanan lempeällä otteella Susannan johdolla. Niiden jälkeen jäi aina paljon pohdittavaa ja tuli myös uusia oivalluksia, jonka koin olevan hyödyllistä omaa henkistä kasvua ajatellen. Olit todella ammattimainen, läsnäoleva ja empaattinen, ja oli huikeaa seurata, kuinka taitavasti osasit sessiot vetää. Arvostan todella suuresti ❤

 

Valmennettavan palaute: ”Sisäinen muutos on ollut yllättävänkin suuri. Koen, että olen armeliaampi itseäni kohtaan ja osaan arvostaa itseäni enemmän. Näen tulevaisuudessa enemmän toivoa ja valoa. Koen vähemmän negatiivisia tuntemuksia ja niitä kohdatessa osaan ottaa ne vastaan hieman paremmin. Pettymyksiä ja pelkoja pystyn käsittelemään myös hieman paremmin tai tunnistamaan ainakin mistä ne ovat ehkä lähtöisin. Olen osannut havaita ja oivaltaa myös valmennuksen jälkeen asioita, jotka ovat vaikuttaneet elämääni ja syihin, joiden vuoksi tunsin olevani riittämätön.

 

Kiinnostuitko? Tähän valmennukseen otan mukaan vain tarkemman puhelinhaastettelun jälkeen, jotta varmistun, että voin aidosti auttaa sinua ja olet etsimäni henkilö. Ota yhteyttä sähköpostitse: susanna@oivallustenolohuone.fi ja laita viestiksi ”Valmennus kiinnostaa”