Intuitiivinen energiahoito

 

Kiinnostaako energiahoito? Et ole ainoa, sillä ihmisiä avautuu niille nyt kovaa vauhtia.

 

Intuitiivisella energiahoidolla on puhdistava, eheyttävä, avaava ja vahvistava vaikutus. Sen avulla voidaan vapauttaa erilaisia tunnelukkoja, kipu-, jännitys- ja stressitiloja kehosta ja mielestä sekä työstää pelkoja, uskomuksia, energiatukoksia, varjoja ja traumoja. Energiahoidon vaikutus tuntuu selkeämpänä, kevyempänä ja tasapainoisempana olona sekä vahvempana yhteytenä omaan voimaasi, sisimpääsi ja sieluusi. Hoidon aikana toimin täysin intuition ohjauksessa syvässä läsnäolon tilassa välittäen sinulle universaalia valon ja rakkauden energiaa sinun korkeimmaksi parhaaksi. 

 

Miten asiakkaani ovat kertoneet intuitiivisen energiahoidon vaikuttavan? 

– Aktivoi parasympaattista hermostoa, jolloin kehon palautumismekanismit käynnistyvät ja stressitasot laskevat

– Keho rentoutuu, kivut helpottavat, mieli rauhoittuu ja olo tasapainottuu

– Parempi yhteys omaan itseen ja pinnan alle kätkettyihin tunteisiin turvallisessa ohjauksessa, jolloin pystyy kohtaamaan ja vapauttamaan niitä

– Helpompi päästää irti menneisyydestä sekä antaa anteeksi itselle ja muille

– Lisännyt itsemyötätuntoa 

– Turvallinen tapa kohdata omia varjoja ja pelkoja

– Mahdollista hoitaa myös haastavia ihmissuhteita (rikkomatta toisen osapuolen vapaata tahtoa)

– Saa asioihin korkeamman näkökulman, jolloin ratkaisut nykyhetkessä avautuvat uudella tavalla

– Tilanteesta riippuen saatat saada kanavoitua viestiä omilta ei-fyysisen tason auttajiltasi

 

 

Tässä asiakaspalautteita intuitiivisesta energiahoidoista:

 

”Hoidon aikana olen kokenut oloni turvalliseksi ja luontevaksi. Tunsin kuinka kehosta lähti ihan fyysisellä tasolla kireyttä ja jäykkyyttä. Hoidon jälkeen olo oli kevyempi ja rauhoittunut. Sain itselleni ymmärrystä mikä mielen oli saanut kaaokseen, oivalluksia tähän hetkeen ja ihan konkreettisen työkalun miten edetä. Voin lämpimästi suositella Susannan lempeään hoitoon antautumista!”

 

“En pysty mitenkään järjellä selittämään energiahoitoa, siksi se onkin valtavan kiinnostavaa. Jokaisessa hoidossa olen päässyt kuorimaan oman elämäni kerroksia kuin sipulia, päässyt syvälle juurisyihin, pelkoihin ja vapautunut kireyksistä. Olo on ollut hoidon jälkeen kevyt ja vapautunut. Olen saanut oivalluksia ja ymmärrystä asioista, jotka ovat olleet kehossani ja mielessäni tiedostamattani. Lisäksi olen saanut apua elämän haasteisiin ja vaikeidenkin tunteiden käsittelyyn.”

 

“Olen niin onnessani hoidon jälkeen että huh huijaa! Ihan kylmät väreet tulee siitä rakkaudesta minkä koin sen hoidon aikana. Voin kyllä suositella kaikille jotka apua tarvitsevat, sun terapiat ja energiahoidot on aivan huikeita. KIITOS!” 

 

VARAA ensin 30min maksuton alkukartoituspuhelu TÄÄLTÄ tai lisätiedustelut ”Ota yhteyttä” -lomakkeella.