Lämpimästi tervetuloa Oivallusten Olohuoneen blogiin! 

Blogin välityksellä haluan tuoda sinulle näkökulmia ja oivalluksia ihmisyyteen, henkiseen kasvuun ja sisäiseen työskentelyyn. Teemat nousevat sekä omasta että asiakkaiden elämästä. Valtaosalla asiakkaistani on haasteita jaksamisen ja mielialan kanssa. Monella on taustalla yksi tai useampi uupuminen, haasteita tunnetaidoissa, negatiivisia uskomuksia omasta itsestä ja kehosta, pelkoja ja huolia, solmuun menneitä ihmissuhteita sekä pulmia arjenhallinnassa. Suurin osa asiakkaistani ovat herkkiä ja tunnollisia naisia, jotka ovat ylittäneet omat jaksamisensa rajat, osa jopa useaan kertaan. 

 

Olen ihmisten OIVALLUTTAJA. Autan sinua löytämään oman voimasi ja vahvuutesi, löytämään keinot pysähtyä ja kuunnella omia tarpeita, selkeyttää elämää ja arkea, lisäämään elämänlaatua ja onnellisuutta. Työskentelen ratkaisukeskeisesti ja intuitiivisesti, kaikkea osaamistani hyödyntäen haluan auttaa sinua näkemään itsesi uudessa valossa. Työskentelytapani on hyvin kokonaisvaltainen ja siksi tehokas ja vaikuttava. 

 

Sinulla on joka päivä mahdollisuus parantaa suhdettasi omaan itseen ja sitä kautta myös muihin ihmisiin ympärilläsi. Maailma ei tarvitse lisää katkeria ja väsyneitä ihmisiä vaan aidosti itseään kunnioittavia ja vahvuuksiaan hyödyntäviä voimaantuneita yksilöitä. Kaikki maailmanparannus lähtee sinun sisältäsi. Kuinka sitoutunut olet omaan hyvinvointiisi?  

 

Sisäinen työsi on aina sinun omalla vastuullasi!

 

Mitä tunteita tuo lause sinussa herättää? Helpottaako se oloasi vai pahentaako se sitä? Toteamus on itseasiassa täysin neutraali.. Jokainen on itse vastuussa omista tunteistaan ja sisäisestä siivoustyöstä. Toisin sanoen omasta henkisestä hyvinvoinnista ja kasvusta. Vain sinä itse tiedät, koska ja kenen apua olet valmis ottamaan vastaan vai pärjäätkö omin voimin. Koska luet nyt blogiani, oletan, että olet jollain tavalla kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja itsetuntemuksen lisäämisestä?

Kukapa meistä ei haluaisi parempaa elämänlaatua ja lisää levollisuutta sekä onnellisuutta elämäänsä!

 

Vastuun ottaminen omasta itsestä voi olla iso sisäinen askel. Olemme niin tottuneita siihen, että ”joku” muu tietää paremmin mikä on meille hyväksi (auktoriteetti, vanhempi, opettaja, puoliso, pomo, guru, lääkäri, viranomainen, hallitus jne) tai ”joku” muu antaa valmiit vastaukset ja kertoo mitä tehdä… valitettavasti luovutat oman voimasi itsesi ulkopuolelle, kun annat ”jonkun” muun päättää elämästäsi. Annat tiedostamattasi hänelle vallan. Tämän alitajuisen ohjelmoinnin purkaminen ei käy yhdessä yössä. Vastuun ottaminen tarkoittaa väistämättä henkistä kasvua: aikuiseksi.

 

 

Etenkin viimeinen kohta on haastavinta ymmärtää ja tiedostaa.. olet ehkä (kuten olin minäkin) niin tottunut hakemaan onnea itsesi ulkopuolelta. Kokemus onnesta ja onnellisuudesta syntyy aina sinun sisälläsi. Aina. Paljon riippuu siitä, miten annat asioiden ja ihmisten sinuun vaikuttaa. Miten iso merkitys on muiden mielipiteillä?

 

Sisäisten askelten ja vastuun ottaminen vaatii aikaa. Moni hyötyy merkittävästi rehellisestä reflektiosta esimerkiksi terapiassa, valmennuksessa tai vaihtoehtoisissa hoitomuodoissa. Sinä itse tiedät, mikä auttaa sinua parhaiten ja milloin olet valmis.

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN SISÄISEN SIIVOUSTYÖSI? 

Avun pyytäminen on VASTUULLINEN teko. Moni on kertonut minulle hyötyneensä jo lyhyestä puhelinkeskustelusta kanssani. Jokin kummallinen ”taika” siinä on, kun uskaltaa kertoa haasteistaan ääneen, asiat lähtevätkin selkiytymään tai sisäinen suunta avautumaan.

 

Valolla: Susanna

Ps. Voit varata minulle maksuttoman Ratkaisuvartti-puhelun nettisivujeni ajanvaraus-osiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *